25.06.2008

Aviva intra pe piata de recrutare infantila



Afis aflat in vecinatatea hotelului Novotel. Chiar vizavi. Din acest demers foarte complex si realizat cu cea mai mare finete si daruire pentru viitorul copiilor nostri (atat layout cat si concept, nu mai zic de alegerea fontului), sunt obligat sa infirip urmatoarele scenarii:

1. Mai multi reprezentanti de top Aviva din cadrul Aviva USA Corporation sunt de asemenea si membrii NAMBLA.

2. Acesti reprezentanti de top Aviva USA Corporation incheie un contract pe sest cu Aviva Romania (cu mentiunea ca totul va fi platit de NAMBLA). Se face un site si se printeaza niste A4.

3. NAMBLA nu detine niste bugete uriase. De aici si A4. Trimite pe plaiurile mioritice un palc de reprezentanti ai reprezentantilor de top Aviva pentru a marca teritoriul. Se cazeaza la Novotel (pentru asta se exista bani) si ies la o mica plimbare torida de pranz (ora la care tancii abia scapati de ora de biologie zburda nestingheriti in pantalonii lor scurti cu model), astfel incat transpiratia sa se interpreteze venind numai, v-ati prins, de la caldura.

4. In peripluurile lor cognitive, reprezentantii reprezentantilor de top Aviva nu se sfiiesc sa faca si munca de voluntariat: lipesc niste A4 (ca cea din imaginea originala de sus). Ei se gandesc ca aceasta actiune le va furniza niste rezultate. Cat de curand. Caci in acest caz nu trebuie asteptata pensionarea.

5. Indubitabil, Trey Parker si Matt Stone aka South Park, vor afla de aceasta actiune marsava trans-oceanica si globalizanta a tandemului Aviva/NAMBLA chiar de pe acest blog si vor lua atitudine in sezonul 13. Episodul va fi al 8-lea (strategic difuzat in preajma Craciunului ca asa se amuza ei sa sperie familiile unite americane (sau americane unite) si se va numi "From Oxford with lot of love". maximul de audienta in seara difuzarii episodului va fi de 40% pe teritoriul american.

6. NAMBLA isi va suspenda activitatea in urma protestelor si manifestatiilor (care se vor dovedi foarte sangeroase) si vor transforma New York-ul intr-un iad. Aviva nu isi va reveni prea curand din soc.

7. Mihaela Radulescu nu-l va intalni niciodata pe Orhan Pamuk. Pentru ce?

Interpretare (multam Zato):

Niciun comentariu: