29.05.2008

L'amour et la violence

Mare mi-a fost consternarea sa citesc dupa doua zile de la finala probabil singurului eveniment cultural ce dezbina Europa in bisericute, recte Eurovision, ca domnu Sebastien Tellier a reprezentat Franta, dar nu cu mare folos, a prins doar un loc 19.

Si asta pe fundalul ascultarii in bucla a ultimului album "Sexuality" si a incercarii de a emite un verdict cat de cat decent: slab dupa prima auditie, bun dupa a doua, we love 80s french synth-pop dupa a treia! Dar nu prea mult love (inca vreo doua ascultari si maxim doua piese retinute), caci stim ca Tellier e cu mult mai potent decat ne arata pe acest album.

Tellier a pastrat cireasa magica pentru finalul albumului: L'amour et la violence

Un comentariu:

Anonim spunea...

Intamplator, primele 2 piese ascultate de pe Sexuality au fost Sexual Sportswear si L'amour et la violence, ocazie cu care de altfel l-am descoperit pe domnul Tellier la recomandarea unei siluete iscoditoare;). M-au entuziasmat destul de tare insa febra pt french pop-ul mirosind a 80' mi-a trecut pe masura ce am ascultat intregul album. Concluzia Ichi, ar fi urmatoarea: tot sexul, tot violenta dom'le!